Бидете чекор
пред другите агенции
во регионот

Најбрзиот начин да ги продавате вашите пакет-аранжмани,
преку повеќе канали истовремено!

Desktop Laptop
Mobile Laptop
Client Image

Безбеден, достапен
едноставен

Додадете ги вашите аранжмани за неколку минути.
Внесете ги термините, сместувачките објекти,
типовите на превоз, цените и попустите.
Споделете ги вашите понуди со субагентите и
објавете ги онлајн и гледајте како вашите B2B и
B2C продажби растат.

Вашите крајни корисници
ќе го обожаваат

Конвертирајте ги вашите телефонски и имејл барања
за резервации во вистински продажби, кои ќе го
зголемуваат салдото на вашата банкарска сметка.
Работете со минимален напор. Вашите клиенти
инстантно ќе добијат потврда и документација за
резервациите на нивната имејл адреса, што значи
дека вие нема да имате потреба од дополнителни
работни задачи за да ја затворите продажбата.

Client Image 2

Карактеристики

Prciznost

Прецизност

Постојано ќе работите со ажурни податоци во реално време за слободните термини. Тоа значи дека повеќе нема да имате потреба од двојна проверка на податоците

Potvrda

Автоматизирана потврда

Вашите крајни корисници ќе добијат инстантна потврда веднаш штом го резервираат и уплатат нивниот пакет-аранжман. И вие ќе добиете известување по имејл, исто така.

Prodazbi

Зголемување на продажбите

Проширете ја вашата мрежа и допрете до поголем број клиенти од претходно, така што ќе ги реплицирате вашите аранжмани во вашата B2B и B2C мрежа, истовремено.

Klienti

Грижа за клиентите

Модулот за клиенти ви овозможува да ги чувате сите важни податоци за вашите клиенти, што ќе ви помогне да се истакнете пред конкуренцијата и да ја користите базата, за ремаркетинг на идни аранжмани.

Технологија

Responzivnost

Респонзивен

Респонзивниот веб-дизајн овозможува ефикасен, оптимизиран и едноставен за читање приказ на веб-страниците, на сите дигитални уреди, веб-прелистувачи и оперативни системи.

Verodostoen

Веродостоен

Граден со употреба на Microsoft.NET технологија која што го има положено тестот на времето.

Oblak

Чување податоци во облак

Чување на податоците во облак (Cloud computing) овозможува заштита на податоците и врвно ниво на безбедност и перформанси.

Fleksibilnost

Флексибилност

"API" е софтверска архитектура, која лесно се надградува со нови модули и функциналности, во согласност со потребите на секоја туристичка агенција.

Letuvanja

Летувања

Zimuvanja

Зимувања

Ekskurzii

Екскурзии

Одберете го најсоодветниот пакет
со услуги за вашиот бизнис и станете наш клиент

ПАКЕТИ И ЦЕНИ

Преглед и резервација на
слободни термини во реално време

Преглед и резервација на
понудите на субагентите.

Автоматско генерирање
на документите за патникот

Број на сместувачки објекти

Онлајн резервации на вашиот веб-сајт
и на агрегаторот ajdenaodmor.mk

Споделување
сопствен закуп со субагенти

Подршка при
внесување на аранжманите

Број на понуди

Број на агенти

Преглед на календари за
достапност во реално време

Тренинг за корисници

Корисничка подршка

Starter

Најдобар избор за
агенциите кои сакаат да се
запознаат со платформата

Correct
Correct
Correct

3

Uncorrect
Uncorrect
Uncorrect

6

1

Correct
Correct
Correct

Team

Одличен избор за агенции
со мал закуп и до 3
вработени

Correct
Correct
Correct

5

Correct
Correct
Uncorrect

10

3

Correct
Correct
Correct

Professional

Идеален избор за агенции
со поголем закуп и до 5
вработени

Correct
Correct
Correct

10

Correct
Correct
Uncorrect

20

5

Correct
Correct
Correct

Ultimate

Совршен избор за лидерите
во туризмот, голем закуп и
многу вработени

Correct
Correct
Correct

Неограничен

Correct
Correct
Correct

Неограничен

Неограничен

Correct
Correct
Correct

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Ве молиме пополнете ги полињата од контакт-формата во прилог. Ќе ви вратиме на пораката во најбрз можен рок.

Ви благодариме што не контактиравте!
Една од нашите немирни мрави наскоро ќе стапи во контакт со вас! Имајте убав ден!
Грешка, пробајте повторно. Вашата порака нема да биде испратена.